Panziók, Szobák, Apartmanok

RÉVKAPU PANZIÓ
MOHÁCS

Telefon:
+36 20 807 5151

akár 3500,- forinttól!

MINDENT KIELÉGÍTŐ

Szolgáltatások

ELHELYEZÉS

Szobák

A szobák mindegyike, fürdőszobával (zuhanyzóval), televízióval, légkondicionálóval, WiFi-vel felszerelt, és hűtőszekrénnyel ellátott. A kisgyermekek részére 1 db kiságy biztosított.

Férőhelyek:

1. szoba: 2 fő  |  2. szoba: 3 fő  |  3. szoba: dupla apartman 2×2 fő  |  4. szoba: 1 fő  |  5. szoba: 2 fő  |  6. szoba: 3 fő  |  7. szoba: 3 fő

KÉPEK A PANZIÓRÓL

Galéria

“Rendszeresen a Révkapuban alszom, már visszajáró vendég vagyok.”

Árpi, MCS Vágóhíd

“Busójáráskor aludtunk Lánycsókon, minden oké volt!”

Marcsi és Tibi

A Busójárásra jöttél vagy dolgozni? Esetleg csak átutazóban vagy?
Kerékpárral vagy autóval érkeztél?

HÍVJ MÉG MA!
+36 20 807 5151

FOGLALÁS
ÜZENETET KÜLDÖK

LÁTOGASS EL VÁROSUNKBA

Rendszeres programok Mohácson

busójárás panzió mohács

Busójárás

Farsang idején a mohácsi busók hosszú szőrű állatbőrökbe bújva, fűzfából faragott, piros színűre festett, félelmetes álarcaikban, kereplőket forgatva, kolompokat rázva, hol félelmetes, hol vidám forgataggá varázsolják a várost. A téltemető, tavaszköszöntő nagy ünnep húshagyó kedden látványos, jókedvű farsangtemetéssel ér véget.

babfőző panzió mohács

Sokac Babfőző Fesztivál

Több mint két évtizede a Mohácsi Sokacok Olvasókörének tagjai augusztus első hétvégéjére szervezték meg a mohácsi népi és nemzetiségi hagyományokat felelevenítő Babfőző fesztivált – horvát kulturális és gasztronómiai találkozót.
A rendezvény 14.00 órakor indul köszöntőkkel a Sokac Negyed utcáiban, miközben megkezdődik hagyományos technikával az agyagedényben történő babfőzés. A gasztronómiai ízek mellett kulturális bemutatók is helyet kapnak, a kézműves bemutatókkal egyetemben. A résztvevő főzők száma közel 300 fő, akik 1100 agyagedényben főzik a babot. Az este utcabállal zárul.

dunamenti halfesztivál panzió mohács

Dunamenti Halfesztivál

Fesztiválunk fő jellemzői közé tartozik a Duna menti halételek sokszínűségének bemutatása autentikus főzőmesterek közreműködésével.
Az eseményünkön egy azon pillanatban kóstolható végig a teljes dunai módszerrel készült, a ma dunai halászlének nevezett paprikás hal-levet, illetve levest jelentő szortiment, valamint számos dunai halból készült ételkülönlegesség. A fesztivál ideje alatt természetesen a nagyközönség is elkészítheti / megvásárolhatja, majd elfogyaszthatja kedvenc halételét, így senki nem marad éhesen. A Halfesztivált természetesen tartalmas programok és finom borok is színesítik.

Megnézem az összes mohácsi programot

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

Foglalj szobát nálunk!

KAPCSOLAT